Корпусні тістечка ягідне Малина

Як смачно зробити Корпусні тістечка ягідне Малина простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Встигла приготувати самий малиновий десерт , поки ціна за ягоду була 600 за кг , взимку звичайно робити таке тістечко дуже затратно😁 але, пробувати хоча б для себе – обов’язково 🙌❤️
Мені вже багато разів ставили питання: які вони на смак ? Хочеться додати бісквіт або кранч? На мій особистий погляд – це десерт про моновкусы, такі насичені, що їм і не треба нічого.
Порівнювати з шматочком торта або навіть муссовым десертом немає сенсу, так як завдання і ідея абсолютно інші. Важливо ! Це моя інтерпретація корпусного десерту – готую по інтуїції 💕

Інгредієнти

На 7 малин у формі silico «кульки».

Начинка на сферу 4 см:
250 грам пюре малини
250 грам свіжої малини
60 грам цукру
2 г пектину NH

Ганаш:
200 грам білого шоколаду
350грамм вершків 33%
100 грам пюре малини
40 грам вершкового масла
4 г желатину (замочити в 16 грамах води)

Глазур:
200 грамів білого шоколаду
200 грам какао масла
Жиророзчинний барвник кармуазин бордовий cake color

Корпусні тістечка ягідне Малина покроковий рецепт

1. Пюре ставимо на вогонь, додаємо дощиком пектин з цукром. Кип’ятимо пару хвилин. Даємо стабілізуватися в холодильнику парк годин, пробиваємо блендером, всипаємо свіжу малину, розкладаємо в півсфери 1/2 частина начинки. Заморожуємо 4 години, дістаємо з форми, викладаємо залишилася начинку, зверху притискаючи заморожену. Прибираємо в морозилку.

2. Ганаш:
Вершки і пюре нагріваємо, розводимо в них желатин, виливаємо на шоколад з маслом. Пробиваємо блендером до однорідності. Даємо охолонути мінімум 8 годин. 2/3 збиваємо і використовуємо для силіконової Формы.

3. Збираємо на відео, заморожуємо. Після збиваємо частину ганаша, відсаджуємо як на відео, дістаємо з морозилки по черзі кожне тістечко, не за раз. Отруюємо знову на пару годин до повної заморозки.

4. Глазур:
топимо Шоколад, додаємо барвник до потрібного відтінку. Змішуємо з розтопленим какао маслом, занурюємо тістечко в глазур і добре отстукиваем, прокручуючи з усіх боків. Одразу ж цю ж глазур наносимо з фарбопульта на тістечко. Даємо розморозитися 3 години холодильнике.

Відео рецепт 👇