Коржі Хингалш з гарбузом чеченське блюдо простий рецепт.
Інгредієнти
Тісто:
Кефір – 500 мл,
Борошно – 500 гр.,
Сода – 0.5 ч. л.,
Сіль – 0,5 ч. л.
Начинка:
Гарбуз – 700 гр.,
Цибуля ріпчаста – 2 шт.,
Масло рослинне – 2 ст. л.
Спеції – за бажанням,
Сіль – за смаком
Цукор – за смаком
Вершкове масло для змащування – 50 гр.,
Борошно для підсипання.
Коржі Хингалш з гарбузом чеченське блюдо покроковий рецепт
1. В кефір додаємо сіль і соду, перемішуємо, залишаємо на 5 хв. Просіваємо борошно в миску, знову перемішуємо ложкою і замішуємо на стіл, посипаний борошном. Тісто кладемо в миску, накриваємо рушником і залишаємо на 20 мин.
2. Гарбуз шматочками запікаємо в духовці 10 хв. Ріпчасту цибулю обсмажуємо на рослинному маслі. З’єднуємо цибулю з гарбузом і розминаємо все толкушкой. Тісто ділимо на однакові шматочки по 80 грам, тонко розкочуємо тонко каждый.
3. Розмазуємо гарбуз по 1 половині тесту, другий накриваємо і заліплюємо. Обсмажуємо на сухій сковороді до золотистого цвета.
4. Всі коржі складає один на одного, промазуючи вершковим маслом. Зазвичай після обсмажування хингалш занурюють в окріп, але я так не делала.