Готуємо турецьке блюдо «Лахмаджун» хрустка коржик. Коржі піде Лахмаджун по турецьки в домашніх умовах простий рецепт.
Інгредієнти
Тісто:
• борошно пшеничне 280гр
• дріжджі сухі 5г
• сіль щіпка
• цукор 1ч л
• масло рослинне 2ст л
• вода 120мл
Начинка:
• фарш яловичий 300гр
• томат 🍅 1шт
• перець болгарський 1шт
• лук фіолетовий 1шт
• паприка щіпка
• сіль
• перець
• томатна паста 1ст.л
Коржі піде Лахмаджун по турецьки в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Робимо тісто, в глибоку миску висипаємо борошно, додаємо цукор, сіль, дріжджі, перемішуємо наливаємо олію і воду, замішуємо тісто, накриваємо рушником і даємо отдохнуть.
2. Робимо начинку, в яловичий фарш додаємо нарізані томати, перець болгарський, цибуля фіолетовий, паприку, посипаємо сіллю і перцем, додаємо одну столову ложку томатної пасти, перемішуємо, начинка готова.
3. Готове тісто, ділимо на чотири частини, обвалюємо в борошні розгортаємо в коло, додаємо фарш, викладаємо на деко і ставимо в розігріту духовку температура 210 на 10 минут.
4. Готові коржі прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту 😋
Відео рецепт 👇