Коржі піде Лахмаджун по турецьки в домашніх умовах

Готуємо турецьке блюдо «Лахмаджун» хрустка коржик. Коржі піде Лахмаджун по турецьки в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
• борошно пшеничне 280гр
• дріжджі сухі 5г
• сіль щіпка
• цукор 1ч л
• масло рослинне 2ст л
• вода 120мл

Начинка:
• фарш яловичий 300гр
• томат 🍅 1шт
• перець болгарський 1шт
• лук фіолетовий 1шт
• паприка щіпка
• сіль
• перець
• томатна паста 1ст.л

Коржі піде Лахмаджун по турецьки в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Робимо тісто, в глибоку миску висипаємо борошно, додаємо цукор, сіль, дріжджі, перемішуємо наливаємо олію і воду, замішуємо тісто, накриваємо рушником і даємо отдохнуть.

2. Робимо начинку, в яловичий фарш додаємо нарізані томати, перець болгарський, цибуля фіолетовий, паприку, посипаємо сіллю і перцем, додаємо одну столову ложку томатної пасти, перемішуємо, начинка готова.

3. Готове тісто, ділимо на чотири частини, обвалюємо в борошні розгортаємо в коло, додаємо фарш, викладаємо на деко і ставимо в розігріту духовку температура 210 на 10 минут.

4. Готові коржі прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇