Коржі з фаршем, перцем і часником в духовці

Коржі з фаршем, перцем і часником в духовці простий рецепт. Дуже смачні коржики принесла, знаю, багато чекали ❤️.

Інгредієнти

Для тесту
150 мл молока
100 мл води
30г злив.масло
80 мл раст.масло
Сіль
1,5 г/л дріжджі
1 г/л цукру
Борошна, скільки візьмуть

Фарш
300 г фарш
1-2 болгарські перчики (червоний, зелений)
Зелень (кінза, петрушка)
2-3 зубчики часнику
100 мл воду
Сіль
Перець чорний , червоний
Насіння кінзи
Пажитник- за смаком
1-2 цибулю

Мастило
1 яйця
1 ст/л мацун або натуральний йогурт

Коржі з фаршем, перцем і часником в духовці покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо воду, вершкове, рослинне масло, цукор, дріжджі і перемішати. Потім додаємо сіль, борошна і замішуємо м’яке, трохи липке тісто. Замішуємо мінімум 15 хвилин, до гладкості тесту 👌. Ставимо тісто в тепле місце подниматься.

2. Приготуємо фарш: овочі, зелень з водою збиваємо з блендером. Масу наливаємо на фарш, поперчити, посолити і замішуємо гарненько. Виходить задоволена рідка маса. Тісто готове: розрізами на шматочки і розкотимо кульки (виходить 6-7 кулька).

3. Потім середину раздавливаем а краї залишаємо 👌, кладемо фарш і оформляємо коржі, як показала на відео 👌 Залишаємо хвилин 20 відпочити, потім змащуємо з нашої мастилом і відправляємо в духовку при 190-200 градусов.

Відео рецепт 👇