Вірменські Женгялов Хац коржі з зеленню

Готуємо Вірменські Женгялов Хац коржі з зеленню рецепт простий.

Інгредієнти

Для тесту:
✅борошно
✅вода
✅сіль

Начинка:
✅кінза гірська/дика (кирминдзюк, чалянбюрь так ми її називаємо)
✅мокриця (тщюртщюрик)
✅шпинат
✅зелений лук
✅кінза звичайна
✅кріп
✅цибуля ріпчаста
✅олія рослинна
✅сіль/перець
✅масло вершкове

Вірменські Женгялов Хац коржі з зеленню покроковий рецепт

1. Всю зелень добре промиваємо і висушуємо!!! Дрібно нарізаємо і змішуємо. В окремій мисці для начинки насипаємо змішану зелень солимо, перчимо, трохи масла і ріпчастої цибулі!

2. Робимо окремо цю суміш відразу для пиріжка, щоб зелень не дала сік!!! Формуємо пирожочек не шкодуючи начинки, обсмажуємо на сухій сковороді!

3. Ми додаємо вершкове масло ,зробивши надріз гарячого пиріжка і поклавши його всередину, хто то змащує зверху!!!

4. Це дуже смачно!!!

Відео рецепт 👇