Коржі з картоплею і сиром на сковороді простий рецепт. Якщо ви не любите розігріте картопляне пюре, і думаєте, куди його прилаштувати – в коржі за типом наан.
Інгредієнти
Для тесту:
Борошно – 330-350 р
Вода – 200 г
Сіль – 3 р
Рослинно масло – 15 г
Для начинки:
Відварна картопля – 3 шт
Вершкове масло
Сіль, перець
Сир твердих
Розтоплене вершкове або рослинне масло
Зелень
Часник
Коржі з картоплею і сиром на сковороді покроковий рецепт
1. Змішайте борошно, сіль, воду і масло. Замісіть тісто. Накрийте його рушником і залиште на 30 хвилин. Якщо у вас є готове пюре, використовуйте его.
2. Або відваріть картоплю, злийте воду, додайте сіль, перець, вершкове масло і розімніть в пюре, дайте пюре охолонути. Розділіть тісто на 4 частини. Розкачайте в тонку лепешку.
3. У центр помістіть пюре, зверху натертий сир. Защипайте краю і знову розкачайте. Розігрійте суху сковороду. Печіть паляниці на сковороді, змащуючи з обох боків сумішшю масла, зелені і часнику. Подавати теплыми.
Відео рецепт 👇