Пиріг равлик з куркою, баклажанами, перцем і цибулею з дріжджового тіста

Як зробити смачний Пиріг равлик з куркою, баклажанами, перцем і цибулею з дріжджового тіста простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

на форму 30 див.

🍴183 ккал/100 гр. Б: 9.9 Ж: 7.1 У: 17

🔸Молоко – 210 мл
🔸Жовток – 1 шт.
🔸Сухі дріжджі – 6 гр.
🔸Цукор – 30 гр.
🔸Сіль – 1 ч. л.
🔸Вершкове масло – 40 гр.
🔸Сметана – 35 гр.
🔸Борошно – 400 гр.
🔹Відварна грудка – 480 гр.
🔹Баклажан – 280 гр.
🔹Солодкий перець – 180 гр.
🔹Цибуля – 110 гр.
🔹Рослинна олія
🔹Сіль, чорний перець, імбир, часник, орегано

Пиріг равлик з куркою, баклажанами, перцем і цибулею з дріжджового тіста покроковий рецепт

1. В тепле молоко всипати цукор, дріжджі, сіль. Додати жовток, сметану кімнатної температури і розтоплене вершкове масло. Просіяти борошно і замісити тісто. Залишити на годину в теплому месте.

2. Обсмажити подрібнену цибулю. Баклажани очистити від шкірки, нарізати слайсами і обсмажити з двох сторін. Потім нарізати їх соломкою. Перець нарізати соломкою (я використовую без шкірки, потрібно обернути перці фольгою і відправити в духовку на 20 хвилин при 230 градусах, остудити і зняти шкірку).

3. Змішати всі овочі з нарізаним філе, додати сіль, чорний перець, імбир, часник і орегано. Тісто розкачати, розрізати на 5 смужок. Кожну трохи розкачати по ширині. Викласти начинку і добре защепити. Скрутити равликом, скріплюючи з попереднім кінцем теста.

4. Викласти на деко, всередину кільця від рознімної форми (30 см), змащеного шматочком масла. Трохи придавити рукою, змастити жовтком зі сметаною, посипати кунжутом. Випікати при 190 градусах 35-40 минут.

Відео рецепт 👇