Пиріг Кіш Лорен з куркою, грибами і сиром

Пиріг Кіш Лорен з куркою, грибами і сиром простий рецепт в духовці. Настав час несолодкої випічки – Киш Лорен! Це блюдо точно створює атмосферу затишку і тепла в будинку. А найприємніше – він смачний навіть на другий день (якщо залишиться 😏) У вихідні я готувала це приголомшливе блюдо французької кухні і всі просили рецепт! Тоді зберігайте!

Інгредієнти

На форму 26см:

Тісто:
Пшеничне борошно 210 гр
Вершкове масло 130 гр
Розпушувач 0,5 чл
Прованські трави
Куряче яйце 55 гр
Сіль 3 г

Начинка:
Свіжі гриби 500 гр
Куріна грудка 2 шт
Рослинна олія 1 стл
Сир твердий 200 гр
Цибулина 1 шт

Соус:
Вершки 20% 300 мл
Яйце 50 гр
Сіль і перець за смаком

Пиріг Кіш Лорен з куркою, грибами і сиром покроковий рецепт

1. Борошно, сіль, трави, розпушувач порубати в крихту з холодним вершковим маслом. Додати яйце. Швидко замісити тісто. Розкачати і викласти у форму. Наколоти виделкою і прибрати заготівлю морозилку.
2. На рослинному маслі обсмажити цибулину, гриби, нарізані скибочками і курку. У подмороженную заготівлю викласти начинку без рідини, сир кубиками.
3. Залити сумішшю вершків і яйця. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці близько 55 хвилин при 190С.