Коржик на сковороді з сиром, зеленню і картоплею

Як зробити коржик на сковороді з сиром, зеленню і картоплею рецепт простий. Рецепт без дріжджів і закваски і ваг! На відео показаний варіант без зважування ваг. Повторювати подібний трюк можна тільки, якщо у вас міцні нерви, немає ваг і рамок в голові що все має (!!!) бути ідеально.

Інгредієнти

Тісто без ваг
1 гуртка (як у відео чи схожа) – борошно пшеничне вс
2 ст. ложки – закваска пш (якщо її немає, просто додайте 2 ст. л. борошна вс і 2 ст. л. рідина)
1/2 гуртки – ряжанка (кефір або йогурт)
1/4 ч. л. сіль

Тісто через ваги
180 г борошно пшеничне вс
60 г залишки закваски (якщо її немає, то 25 г борошна вс і 25 г рідина)
130 г ряжанка (кефір або йогурт)
2 г сіль

Начинка
120 г сир російський (або будь напівтвердий)
120 г адигейський сир
Зелень за смаком (кріп, петрушка, цибуля і тп)
100 г картопля варена

Коржик на сковороді з сиром, зеленню і картоплею покроковий рецепт

1. З’єднати всі інгредієнти і замісити тісто 3-5 хвилин. Вимішувати до глютену не потрібно! Залишити відлежатися 20-30 хвилин. Поділити на бажану кількість частин і округлити. Я ділю по 40-50 р. Тестові заготовки покласти в контейнер або під миску. Поки тісто відпочиває 20-30 хвилин слід підготувати начинку👇🏻 Це тісто можна зберігати в холодильнику до 3х діб та спрацьовувати за необходимости.

2. Начинка.
Сир подрібнити будь-яким зручним способом. Зелень дрібно нарізати. Картоплю злегка розім’яти. Все перемішати. Кульку тіста розкачати в тонкий коржик з допомогою качалки або будь-яких інших підручних засобів 😜(у мене пляшка).

3. Закласти бажану кількість начинки всередину і защипить по краю. Запікати на сухий заздалегідь прогрітій сковороді на середньому вогні по 1 хвилині з кожної сторони. І в теж час орієнтуйтеся по вашій плиті😉 Готову корж при бажанні змастити вершковим маслом або відразу насолоджуватися її ароматом і вкусом.

Відео рецепт 👇