Котлети рибні дуже соковиті на сковороді

Як смачно зробити Котлети рибні дуже соковиті на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

700 г замороженого філе риби
1 ч. л. цукру
1 ч. л. солі
1 ст. л. 6% оцту
2 цибулини
2 скибочки хліба для тостів ~80 р
100 мл молока
1 ч. л. гірчиці із зернами
1 яйце
50 г вершкового масла
100 г замороженого зеленого горошку (за бажанням)
1 ч. л. приправи для риби
сіль, перець
панірувальні сухарі
рослинна олія для обсмажування

Котлети рибні дуже соковиті на сковороді покроковий рецепт

1. Філе риби покласти в миску, додати сіль, цукор, оцет, влити воду (щоб покрила рибу) і залишити розморожуватися. Рибу ретельно віджати і обсушити. Розморозити горошок. Хліб полити молоком і відставити. Одну цибулину нарізати кубиками і підсмажити в мінімально можливій кількості рослинної олії до злегка (!) золотистого цвета.
2. Цибулю остудити. Рибу, другу цибулину, віджатий хліб, смажену цибулю пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером (я блендерила). Додати яйце, гірчицю, спеції, розтоплене вершкове масло, ретельно вимішати. Додати у фарш готошек, ретельно перемешать.
3. Фарш накрити і залишити хвилин на 30 в холодильнику дозріти. Руки змастити рослинним маслом. Сформувати з фаршу котлети (у мене вийшло 14 штук).

4. Запанірувати котлети в сухарях (я додала до сухарів ложку тертого пармезану) і обсмажити в розігрітому рослинному маслі на середньому вогні з двома переворотами до рум’яної скоринки. Смачно до одуру!!!