Крем для вирівнювання торта з кисломолочного сиру на вершках

Крем для вирівнювання торта з кисломолочного сиру на вершках без масла простий рецепт.

Інгредієнти

Сирний сир – 400 грам.
Вершки 33% – 300мл.
Цукрова пудра -2 ст. ложки (за смаком)

Крем для вирівнювання торта з кисломолочного сиру на вершках покроковий рецепт

1. Сирний сир і цукрову пудру змішати і збити буквально хвилинку! Влити вершки і збити до щільного крему, як на видео.
2. Десь 2 хвилини. Багато збивати не треба! Вершки і сирний сир повинні бути холодними!!!

3. Після того, як збили крем, перемішайте хвилинку крем лопаткою , щоб прибрати зайвий воздух.

Відео рецепт 👇