Крепи французькі млинці на молоці і вершках

Крепи, вже є в моєму блинном гіді, але захотілося повторити, аж надто вони смачні🥞 Крепи французькі млинці на молоці і вершках простий рецепт.

Інгредієнти

Яйця С1 – 3 шт.
Молоко – 500 мл
Вершки без крохмалю 20% – 100 мл
Вершкове масло – 50 гр.
Рослинна олія – 15 мл
Борошно – 160-170 гр.
Сіль – 1/2 ч. л.
Цукор за смаком

Крепи французькі млинці на молоці і вершках покроковий рецепт

1. Молоко і вершки підігріваємо ~ до 37°C. Вершкове масло розтоплюємо. ⠀ Яйця збиваємо з цукром і сіллю. Додаємо молоко з вершками, продовжуючи збивати, додаємо борошно. Тісто не повинно бути дуже густим. ⠀
2. Потім додаємо вершкове і рослинне масло. ⠀ Даємо тісту постояти ~ 20 хвилин. ⠀ Прогріваємо антипригарну сковороду, змащуємо її одноразово рослинним маслом для першого блина.
3. Випікаємо млинці на вогні трохи вище середнього. Кожен млинець я змащую вершковим маслом, але це вже за бажанням. ⠀ Під ці млинці чудово підійде будь-яка начинка. Я люблю з сахаром☺️