Креветки в лимонно часниковому соусі

Як смачно зробити Креветки в лимонно часниковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачна закуска. Креветки в лимонно-часниковому соусі з хрустким хлібом.

Інгредієнти

📍креветки – 600 гр
📍французький багет
📍вершкове масло – 100 гр
📍оливкова олія 2 ст. л
📍часник – 3-4 зуб.
📍лимонний сік – 1 ст. л
📍цедра лимона
📍зелень подрібнена
📍гострий червоний перець
📍сіль/перець за смаком

Креветки в лимонно часниковому соусі покроковий рецепт

1. В м’яке вершкове масло додати цедру лимона, полити лимонним соків, видавити часник, полити оливковою олією і додати рубану зелень, гострий червоний перець. Все ретельно перемішати в однорідну масу. Сіль/перець за смаком (перець чорний за бажанням).

2. Креветки очистити і викласти на деко. Масло розділити на дві частини. Однією частиною змастити креветки. Французький багет розрізати на шматочки, покласти на пергамент і змастити рештою олією. Запікати в духовій шафі 10 хвилин, при температурі 200 градусов.

3. Креветки запікати до 15 хвилин. Подаємо з запеченим хлібом, який можна вмочати в запечені креветки, адже там буде свого роду соус від креветок і масла! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇