Як зробити Креветки в вершково часниковому соусі на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
• 1 столова ложка. оливки олія
• 1 кг креветок
• 1 ст. л. вершкового масла
• 5 зубчиків часнику, подрібнених
• 1/3 склянки сухого білого вина або курячого бульйону
• 1 чашка вершків
• 1/3 склянки пармезану
• 2 ст. л. рубана зелень петрушки.
Креветки в вершково часниковому соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Розігрійте масло у великій сковороді. Приправте креветки сіллю і перцем і смажте 1-2 хвилини з кожного боку або до готовності. Відкладіть в сторону на тарілку. Розтопіть вершкове масло в тій же сковороді і обсмажте часник близько 30 секунд.
2. Додайте вино або бульйон і варіть на повільному вогні, поки не зменшиться наполовину. Зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте половину і половину або вершки і варіть на повільному вогні, періодично помешивая.
3. Додати пармезан і тушкуйте ще хвилину, поки сир не розплавиться і соус не загусне. Додайте креветки назад в сковороду і посипте зеленню петрушки.