Перловка з яловичиною, цибулею, морквою і часником в духовці

Як смачно зробити Перловку з яловичиною, цибулею, морквою і часником в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Перловка по цьому рецепту виходить розсипчаста і дуже смачна 😋

Інгредієнти

Перловка – 400 гр
Яловичина – 500 гр
Цибуля ріпчаста – 150 гр
Морква – 150 гр
Томатна паста – 1 ст л + вода – 150 мл Рослинна олія – 1 ст. л.
Часник – 4 зубчики
Вода – 1.2 л
Сіль – за смаком
Спеції- за смаком

Перловка з яловичиною, цибулею, морквою і часником в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю півкільцями. Моркву соломкою. Сковороду з рослинним маслом нагріваємо і викладаємо в неї м’ясо, обсмажуємо 5-7 хвилин до появи золотистої скоринки. Потім до м’яса викладаємо цибулю і морковь.

2. Тушкуємо під кришкою 5-7 хвилин. Потім додаємо томатну пасту і 150 мл води. Так само додаємо сіль і спеції. Тушкуємо під кришкою ще хвилин 5. Перловку добре промити, просушити паперовим рушником і обсмажити на сухій сковороді 3-5 хвилин до легкого золотистого цвета.

3. В посуд для духовки (можна використовувати порційні горщики), викладаємо м’ясо, потім перловку, додаємо подрібнений часник і 1,2 літра води. Так само ще солимо і перемешиваем.

4. Прикриваємо кришкою і ставимо в духовку при 200* на 30 хвилин, а потім зменшуємо вогонь до 180* і готуємо ще 1 час.

Відео рецепт 👇