Як смачно зробити Крихту-картоплю з сиром, солоними огірками і шинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
10-12 невеликих картоплин
100 гр твердого сиру
150-200 гр шинки, ковбаси або сосисок
2-3 солоних огірочка
Заправка – майонез або сметана
Сіль, спеції за смаком.
Крошка-картопля з сиром, солоними огірками і шинкою покроковий рецепт
1. Картоплю промити, загорнути у фольгу, запекти при температурі 200 градусів -1-1,5 години, в залежності від величини бульби. У мене були невеликі молоденькі картофелинки, запеклися за годину, готовність можна перевірити шпажкой.
2. Розгорнути, розрізати навпіл, вийняти ложкою серцевину, у мисці змішати тертий сир, терті шинку, серцевинки, огірки, порізані дрібними кубиками, сіль і заправку, перемішати. Нафарширувати картоплю, і в духовку на 10-12 хвилин до рум’яної корочки.
3. А з чим ви любите крихту-картоплю? Я люблю:
1. Шинка сир-огірок.
2. Гриби-сметана-сир.
3. Крабове м’ясо.
4. Бринза-кріп.
5. Сосиски-гірчичний соус.
1. Шинка сир-огірок.
2. Гриби-сметана-сир.
3. Крабове м’ясо.
4. Бринза-кріп.
5. Сосиски-гірчичний соус.