Крошка-картопля з сиром, солоними огірками і шинкою

Як смачно зробити Крихту-картоплю з сиром, солоними огірками і шинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

10-12 невеликих картоплин
100 гр твердого сиру
150-200 гр шинки, ковбаси або сосисок
2-3 солоних огірочка
Заправка – майонез або сметана
Сіль, спеції за смаком.

Крошка-картопля з сиром, солоними огірками і шинкою покроковий рецепт

1. Картоплю промити, загорнути у фольгу, запекти при температурі 200 градусів -1-1,5 години, в залежності від величини бульби. У мене були невеликі молоденькі картофелинки, запеклися за годину, готовність можна перевірити шпажкой.

2. Розгорнути, розрізати навпіл, вийняти ложкою серцевину, у мисці змішати тертий сир, терті шинку, серцевинки, огірки, порізані дрібними кубиками, сіль і заправку, перемішати. Нафарширувати картоплю, і в духовку на 10-12 хвилин до рум’яної корочки.

3. А з чим ви любите крихту-картоплю? Я люблю:
1. Шинка сир-огірок.
2. Гриби-сметана-сир.
3. Крабове м’ясо.
4. Бринза-кріп.
5. Сосиски-гірчичний соус.