Кубдари пиріг з мясом по грузинськи

Як смачно зробити Кубдари пиріг з м’ясом по грузинськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Кубдари пиріг з м’ясом по грузинськи покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо цукор, дріжджі і перемішати. Потім додаємо масло, борошно, сіль і замішуємо не липке, м’яке тісто 👌. Накриваємо його рушником і ставимо в тепле місце на півтори години. Потім нарізаємо невеликими шматочками свинину. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо его.

2. Відправляємо до м’яса додаємо всі зазначені інгредієнти і перемішуємо. Коли тісто вже готове, розділимо на 2 частини , і розкачуємо кульки. Кожній формуємо коржик і по центру розміщуємо підготовлене м’ясо. Вершкове масло нарізаємо невеликими шматочками і кладемо поверх кожної начинки.

3. Я цього не робила, так як у мене м’ясо було досить жирненьке. Потім защипуємо краї тіста, як хінкалі, але в центрі залишаємо дірочку, як показала на відео. Змащуємо яйцем і відправляємо в духовку при 200 градусов.

Відео рецепт 👇