Курочка теріякі на сковороді з соєвого соусу і часнику

Курочка теріякі на сковороді з соєвого соусу і часнику простий рецепт.

Інгредієнти

-500 г філе курячого стегна
-100 мл соєвого соусу
-200 мл води
-зубчик часнику і невеликий шматочок імбиру
-1,5 ст. л крохмалю
-1,5 ст. л цукру
-зелений лук і кунжут для подачі

Курочка теріякі на сковороді з соєвого соусу і часнику покроковий рецепт

1. Поріжте філе на шматочки і обсмажте на середньому вогні до рум’яної корочки.
2. Тим часом зробіть соус: змішайте воду, соєвий соус, подрібнений часник і імбир, цукор, крохмаль перемішайте всі венчиком.
3. Влийте соус на сковороду до курки і зменшіть вогонь. Готуйте помішуючи. За 2 хвилини соус загусне і не почне кипіти, вимкніть вогонь і подавайте!
4. Ідеально подавати до вареної рісу, прикрасивши зеленим цибулею і кунжутом.

Відео рецепт 👇