Як зробити курячу запіканку з картоплею в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
12 курячих ніжок
5 або 6 картоплин
половина зеленого перцю капія
половина червоного перцю капія
Для соусу:
2 столові ложки грецького йогурту
1 столова ложка томатної пасти
60 мл рослинного масла
1 ч. ложка перцю алеппо
1 чайна ложка солі
1 чайна ложка чорного перцю
Куряча запіканка з картоплею в духовці покроковий рецепт
1. Проколоти стегна. Для соусу, перемішати все ингредиенты.
2. Додати ніжки, картопля і перець, перемішати і викласти на деко, залишити на 30 минут.
3. Готувати в духовці при 200 градусів до золотистого цвета.
Відео рецепт 👇