Як зробити Куряче філе в йогурті в духовці рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
На 4 порції:
▫️600 гр курячого філе
▫️150 гр натурального йогурту
▫️0,5 ч. л. меленої куркуми або каррі
▫️0,5 ч. л. солі
▫️0,5 ч. л. меленого чорного перцю
▫️1 ст. л. оливкової олії
▫️панірувальні сухарі
Куряче філе в йогурті в духовці покроковий рецепт
1. Куряче філе порізати на шматочки ~ 3-4 см, покласти в миску, додати йогурт, спеції, оливкову олію, перемішати. Миску накрити плівкою або тарілкою, поставити маринуватися в холодильник як мінімум на 30 минут.
2. На застелений пергаментом деко викласти на невеликій відстані один від одного філе, зверху посипати панірувальними сухарями. Запікати в попередньо розігрітій духовці 7-10 хвилин при температурі 200-220 градусів с конвекцией.
3. Час приготування може бути збільшена або зменшена у залежності від розміру шматочків м’яса. Подати з овочевим салатом або з будь-яким соусом – томатний, гірчичний, каррі і т.д.