Куряче філе з вяленими помідорами

Як смачно зробити Куряче філе з в’яленими помідорами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Куряче філе з в’яленими помідорами і рікотта. Для цього рецепта я взяла не філе грудки, а безкостные стегенця, вони дуже добре підходять до кислуватою начинці з в’ялених помідор і ніжною обсипці з рікотти з мускатним горіхом. Посипала їх кедровими горішками, це моя відсилання до цих добавок в італійському стилі. Крім того, рулетики загорнуті в сиров’ялену шинку, яку можна замінити смужками бекону. В якості начинки можна використовувати що завгодно – смажені гриби з цибулею, припущений у вершках шпинат, обсмажений з паприкою болгарський перець, оливки

Інгредієнти

Курячі стегна без кістки – 6 шт Або філе грудки – 2 шт.
Рікотта – 100 г
Мускатний горіх – ¼ ч. л
Масло від в’ялених помідорів
В’ялені помідори різані – 3 ст. л
Перець-чилі маленький – 1 шт.
Паприка солодка – 1 ч. л
сиров’ялена Шинка – 60 г
Петрушка
Соус томатний – 4 ст. л
Горішки кедрові для подачі

Куряче філе з в’яленими помідорами покроковий рецепт

1. Увімкніть духовку і встановіть її на 190 C. Підготуйте деко, вистелений папером для випічки, або, як я, форму для запікання. Чилі зачистіть від кісточок і дрібно нарубаєте, далі змішайте з нарізаними в’яленими томатами. Розгорніть філе стегенець, можете злегка відбити, посоліть, поперчіть, посипте паприкой.

2. Викладіть всередину в’ялені помідори з чилі, листочок петрушки, скрутіть рулетом, обмотайте смужками шинки, зафіксуйте зубочистками. (На цьому етапі можна покласти курку в холодильник і запікати її пізніше).

3. У форму для запікання вилийте томатний соус, покришіть на нього половину рікотти, зверху викладіть курку, полийте маслом з-під в’ялених помідорів, покришіть залишилася рікотту, посипте мускатним горіхом і за бажанням копченої паприкою. Поставте в духовку і запікайте 20-25 хвилин. Дістаньте і подавайте, посипати кедровими горішками і рубаною петрушкой.