Куряче суфле з кабачком, яйцями і молоком в духовці

Цей рецепт сподобається і дорослим і діткам, воно виходить ніжним і соковитим. Так само рецепт підійде тим, хто дотримується столу номер 5. Як зробити Куряче суфле з кабачком, яйцями і молоком в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

450 грам курячого філе
2 яйця
100 грам кабачка
150 мл молока
Сіль, спеції, сухий часник за смаком.

Куряче суфле з кабачком, яйцями і молоком в духовці покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти ретельно збийте блендером.

2. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом.

3. Переливаємо подучившуюся масу у форму і відправляємо в попередньо розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 30-40 хвилин. Головне не пересушите.

Відео рецепт 👇