Курячі котлети в духовці на грінках

Як смачно зробити Курячі котлети в духовці на грінках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

200 г курячого або індичого філе
1 цибулина 50 г
1 яйце
1 ст. л. молока
сухий часник, приправа для курки
сіль, перець
3 великих ломика хліба для тостів
3 ч. л. кетчупу
1 ч. л. солодкого соусу чілі
трохи вершкового масла
Наповнювач на вибір, наприклад:
мариновані огірки або гриби, скибочки гарбуза або яблука…
3 скибочки сиру для тостів або 50 г тертого сиру

Курячі котлети в духовці на грінках покроковий рецепт

1. М’ясо та цибулю нарізати кубиками, покласти в міксер, влити молоко, яйце, додати спеції і пюрировать. Маса повинна легко розмазуватися. Якщо маса вийшла занадто щільною, влийте ще ложку молока.
2. Хліб тоненько змастити з одного боку вершковим маслом і укласти змащеним боком на лист, вистелений папером для випічки. Змішати кетчуп з соусом чилі і змастити хліб. Розкласти наповнювач. Я використовувала слайсы маринованого огірка і скибочки гарбуза. Зверху розподілити м’ясної фарш.

3. Запікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 °С (конвекція 160°С) хвилин 20, поки верх не підсохне. Викласти на м’ясо, сир і запекти до розплавлення сыра.