Курячі котлети з цвітної капусти і кабачків

Як смачно зробити Курячі котлети з цвітної капусти і кабачків простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

500 гр фаршу індички або курки
250 гр цвітної капусти
1 цибулина
100 гр моркви
150 гр кабачка
спеція для курки (kotanyі наприклад)
*я додала ще якусь італійську суміш
сіль
перець

Курячі котлети з цвітної капусти і кабачків покроковий рецепт

1. цвітну капусту відварюємо 5 хвилин у солоній воді після закипання. моркву і кабачок натираємо на тертці, цибулю дрібно нарізаємо. цибулю і моркву можна не обсмажувати і відразу додати у фарш, але мені більше подобається зажарка – тут вам решать.

2. У фарш додаємо кабачок, моркву, цибулю, дрібно нарізану цвітну капусту. додаємо спеції, сіль, перець і добре перемішуємо. вологими руками формуем котлетки і обсмажуємо на рослинному маслі на вогні вище среднего.

3. Стежте, щоб не підгоріло – коли низ буде золотистий – перевертаємо котлетки і смажимо ще 2 хвилинки, щоб друга сторона теж була золотистою. далі – зменшуємо вогонь до мінімуму і залишаємо котлети на 5-7 хвилин під кришкою, щоб пропеклися всередині!

Відео рецепт 👇