Як смачно зробити Лазанья з фаршем з лаваша в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Лазанья – це дуже соковите і смачне блюдо. Я її готую дуже просто і без особливих заморочок☺️. Можна використовувати листи для лазаньї або брати за основу тонкий лаваш. Листи для лазаньї стоять 380 рублів, а лаваш 50 рублів. Можна готувати соус болоньєзе, а можна взяти баночку Долмио і буде набагато простіше і на смак ніяк не позначиться
Інгредієнти
2 листи лаваша
400 гр м’ясного фаршу
1 цибулина
500 мл соусу долмио
200 гр сиру
50 гр вершкового масла
50 гр борошна
2 склянки молока
спеції і сіль за смаком
Лазанья з фаршем з лаваша в духовці покроковий рецепт
1. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на рослинній олії. Додаємо фарш, сіль, чорний мелений перець і обсмажуємо до готовності. Готуємо соус бешамель. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і добре перемішуємо до загустіння. Приблизно пару минут.
2. Вводимо молоко і добре перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок. Листи лаваша можна просто викладати шарами або зробити, як я. Загорнути в лаваш фарш і викладати трубочки у форму. Зверху заливаю соусом долмио, а потім бешамель.
3. Відправляю в розігріту духовку до 170 градусів хвилин на 20. Потім посипаю зверху натертим сиром і ще даю постояти 10 хвилин. Смакота рідкісна. Соуси добре пропитают лаваш і лазанья виходить дуже соковита і нежная.
Відео рецепт 👇