Лечо на зиму їх помідорів, перцю та петрушки в банках

Як зробити Лечо на зиму їх помідорів, перцю та петрушки в банках рецепт простий. Робите закрутки на зиму? 😍 Що обов’язково кожен рік закриваєте? ⠀ У нас це ЛЕЧО! Причому ми любимо, коли видно шматочки овочів 😍 Додаю майже у всі супи, другі страви. А який аромат 😍

Інгредієнти

Помідори 10 кг
Перець 7 кг
Петрушка 2 пучка
Сіль за смаком (у мене 2 ст. л.)
Цукор за смаком (у мене 2 ст. л.)

Лечо на зиму їх помідорів, перцю та петрушки в банках покроковий рецепт

1. Заливаємо крутим окропом помідори, даємо охолонути воді. Очищаємо від шкірки і ріжемо на шматочки. Перець очищаємо від насіння і також ріжемо на шматочки, намагайтеся не дрібнити. Ставимо на повільний вогонь помідори, доводимо до кипіння, після того як помідори закипіли, варимо ще 15 минут.

2. Додаємо перець і варимо ще 20 хвилин разом. Далі додаємо сіль і цукор, перемішуємо і варимо 3 хвилини. Далі додаємо зелень, проварюємо ще 5 хвилин і все. Заливаємо в стерилізовані банки і закатываем.

3. Прибираємо під теплу ковдру кришкою вниз до повного остигання в теплому місці. Потім прибираємо і зберігаємо в холодильнику або кладовке.

Відео рецепт 👇