Яблучне варення з апельсином на зиму

Яблучне варення з апельсином на зиму в банках простий рецепт.

Інгредієнти

– яблука – 6 кг (не очищених)
– апельсини – 5 шт
– цукор – 4 кг

Яблучне варення з апельсином на зиму покроковий рецепт

1. Яблука очищаємо від шкірки і серцевини. Апельсини нарізаємо і видаляємо кісточки. Пропускаємо яблука і апельсини через м’ясорубку (середня решітка).

2. Перекладаємо нашу фруктову масу в каструлю, додаємо цукор, доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин при слабкому кипении.

3. Банки стерилізуємо і розкладаємо в них варення, закриваємо кришками. Зберігаємо в прохолодному месте.

Відео рецепт 👇