Лечо з морквою з болгарським перцем, зеленню, цибулею і часником на зиму простий рецепт. Смак цього лечо з морквою нам здається найбільш гармонійним і збалансованим, тому ділюся ним з вами.
Інгредієнти
1. Помідори-2 кг
2. Цибуля-500гр
3. Морква-1шт
4. Часник-150гр
5. Гострий перець-половинка без насіння
6. Зелень-1пучок
7. Цукор-2ст.л
8. Сіль-1ст.л
9. Оцет-1ст.л
10. Рослинна олія для смаження-100гр
11. Перець болгарський-1 кг
Лечо з морквою з болгарським перцем, зеленню, цибулею і часником на зиму покроковий рецепт
1. Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо півкільцями. Болгарський перець нарізаємо на товсті смужки, помідори пропускаємо через м’ясорубку. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю з морквою до м’якості лука.
2. Помідори кладемо в каструлю, додаємо до них перець гострий і варимо 15-20 хв. Дістаємо перець і викидаємо, він нам більше не знадобиться. До нашого томату додаємо перець болгарський, обсмажену цибулю з морквою і перемешиваем.
3. Додаємо сіль і перець. Варимо 10 хв. Кладемо в наш майже готове лечо часник, зелень, перемішуємо. Через 3 хвилини додаємо оцет. Знову перемішуємо і розливаємо по стерилізованим банкам.
Відео рецепт 👇