Ледачі хачапурі по-аджарськи

Як смачно зробити Ледачі хачапурі по-аджарськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

для 2 шт.

Тісто – 500 гр. (готове, листкове бездріжджове)

Начинка:
Сир – 100 гр.
Сир – 200 гр.

Яйця – 3 шт. ( 2 для начинки і 1 для змащування бортів)

Ледачі хачапурі по-аджарськи покроковий рецепт

1. Тісто розморозити. Розкачувати тісто не потрібно, зробити надрізи, надати форму, змастити жовтком бортики.

2. Відправити в заздалегідь розігріту духовку (200 гр.) на 10 хвилин. Після закінчення часу дістати, покласти сирну начинку і повернути в духовку ще на 8-10 хвилин (до рум’яної скоринки).

3. Знову дістати, зробити виделкою поглиблення, влити яйце і відправити на 1-2 хвилини в духовку.

Відео рецепт 👇