Як зробити Легендарний сливовий пиріг з газети New York Times рецепт простий.
Інгредієнти
На форму 20см знадобиться:
🥣цукор – 120гр
🥣борошно – 120гр
🧈вершкове масло – 120гр
🥚яйця – 2шт
🥄розпушувач – 1ч.л.
🧂сіль – щіпка
💜сливи
🥄кориця – 1 год.л. + цукор (бажано тростинний) – 1ч.л.
Легендарний сливовий пиріг з газети New York Times покроковий рецепт
1. М’яке або розтоплене масло збиваємо з цукром, додаємо яйця, збиваємо. Просіваємо борошно з розпушувачем і сіллю. Замішуємо тесто.
2. Викладаємо тісто у форму змащену маслом, зверху викладаємо шматочки сливи.
Посипаємо цукром з корицей.
Посипаємо цукром з корицей.
3. Випікаємо в духовці, розігрітій до 200С хвилин 30-40.
Відео рецепт 👇