Сирний пиріг з ківі в духовці

Сьогодні рецепт зовсім не новорічний)) а все тому що в холодильнику “занудьгував” (цей вираз я в instagram навчилася😄) сир. На запіканку мало, а в тісто – саме те👌 Як зробити Сирний пиріг з ківі в духовці рецепт простий. Замість ківі можна і інші фрукти. Я взяла ті, що були. У мене форма 20 см, можна взяти більшого діаметру і тоді кількість ківі збільшити. Буде ще смачніше😊 P. S.: ранки пройшли, всі подарунки замовлені (сьогодні закінчила з цим), плани на новорічну ніч зрозумілі. Залишилося дочекатися всіх замовлень, упакувати і розслабитися в очікуванні свята. А як у вас з підготовкою? Все встигаєте?)

Інгредієнти

Яйце куряче 3 шт
Сир 180 р
Цукор 160 р
Сметана 60 р
Олію вершкове 50 р
Борошно 180 р
Розпушувач 1 год л
Ванільний цукор 10 р
Сіль щіпка
Ківі 3 шт
Цукрова пудра для посипання

Сирний пиріг з ківі в духовці покроковий рецепт

1. Форма 20 див. Можна взяти більше і більше ківі. Яйця збити цукром, ванільним цукром і сіллю в пишну світлу масу. Додати розтоплене вершкове масло, сметану і творог.
2. Збити. Додати борошно з розпушувачем. Збити до отримання однорідної консистенції. Вилити у форму, дно якої застелити пергаментом. Боки змастити рослинною маслом.
3. Випікати в розігрітій до 180 С духовці хвилин 40. Готовність перевіряти зубочисткою (вона повинна виходити сухою). Посипати цукровою пудрою і дати повністю остыть.