Лінива Ачма з лаваша з сиром і сиром в духовці

Лінива Ачма з лаваша з сиром і сиром в духовці простий рецепт. Грузинський пиріг з сиром.

Інгредієнти

– лаваш тонкий 3 листа
– яйця 4 шт.
– кефір-1 склянка
– сіль 1/3 ч. ложки
– перець чорний мелений 1/3 ч. ложки
– сир 180-200 гр.
– сир сулугуні 260 гр.
– масло вершкове 1 ч. ложка

Лінива Ачма з лаваша з сиром і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Лаваш сохне дуже швидко, тому спочатку готуємо начинку і заливку. Натираємо на крупній тертці сир. Пару столових ложок відкладаємо, решті змішуємо з сиром. Для заливки збиваємо яйця з сіллю, перцем і кефіром. Форму для випічки (у мене кругла діаметром 28 см) змащуємо маслом.

2. З лаваша вирізаємо коржі за розміром форми. Залишки розрізаємо на шматочки ножицями. Занурюємо лист лаваша в заливку і викладаємо у форму. Частина нарізаних шматочків також занурюємо в заливку і розкладаємо в один шар внапуск. Кладемо На лаваш частина начинки.

3. Повторюємо шари. Верхній шар – лист лаваша. Виливаємо на нього залишилася заливку і присипаємо відкладеним сиром. Оскільки я використовувала скляну форму, я поставила її в духовку, нагріту до 100 градусів і поступово довела температуру до 180 градусів (щоб скло не луснуло).

4. Так само слід вчинити з керамічної формою. Випікаємо при 180 градусів 22-25 хвилин. Орієнтуємося на зарумянившийся верх пирога. Якщо розрізати ачму відразу ж, начинка буде жидковатая.

5. Коли вона досить охолоне, то стане щільніше і буде добре тримати форму.