Ліниві голубці з капустою, фаршем, морквою, цибулею і рисом

Ліниві голубці з капустою, фаршем, морквою, цибулею і рисом на сковороді простий рецепт. На відео я використовувала заморожені заготовки. Це дуже смачно і зручно.

Інгредієнти

Фарш
Цибуля ріпчаста
Моркву
Капуста свіжа
Рис
Яйце
Томатна паста
Сіль
Спеції
Часник і зелень за бажанням

Ліниві голубці з капустою, фаршем, морквою, цибулею і рисом покроковий рецепт

1. Капусту дрібно нашаткувати і добре розім’яти руками. Рис відварити до напівготовності і промити. Цибулю і моркву обсмажити на соняшниковій олії. У фарш додаємо капусту, рис, яйце, обсмажені цибулю і моркву, часник, сіль і специи.

2. Добре перемішати. Далі сформувати у формі котлет. У глибокій сковороді обсмажити ще порцію цибулю і моркви з томатною пустой.

3. Потім зверху викладаємо голубці, заливаємо водою, солимо, перчимо, накриваємо кришкою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і готуємо 30-40 хвилин. В кінці посипати зеленню і мелкорубленным часником за бажанням. Подавати зі сметаной.