Овочеве рагу з мясом, кабачками, картоплею, перцем і морквою

Як смачно зробити Овочеве рагу з м’ясом, кабачками, картоплею, перцем і морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Картопля-700г
Морква 2 шт
Цибуля 1 шт
Перець болгарський 1 шт
Кабачок 1 шт
М’ясо улюблене 700 р
Приправи, перець, сіль за смаком
Зелень, цибуля, петрушка, кінза

Овочеве рагу з м’ясом, кабачками, картоплею, перцем і морквою покроковий рецепт

1. Обсмажити м’ясо на сильному вогні, додати цибулю, обсмажити до рум’яного кольору або прозорості, додати моркву, перец.

2. Обсмажити п’ять хвилин, додати картоплю, злегка обсмажити, посолити, поперчити, обов’язково додаємо приправу будь-яку, ту яку любимо, перемешиваем.

3. Заливаємо водою, щоб покривало всю гущу зверху, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і тушкуємо 20-25 хвилин на малому вогні, подаємо зі свіжою зеленью.

Відео рецепт 👇