ліниві Голубці з капустою і фаршем

Поки мама Маша терпить невдачі на кухні, пропоную вам кілька варіантів обідів або вечерь👌 в я піду доводити до розуму рецепти випічки😉 Як зробити Голубці ліниві з капустою і фаршем рецепт простий. Тут у кожної господині буде свій рецепт👌 хтось робить у вигляді котлет, хто-щось на зразок рагу. Хтось робить зі сметаною, а хто-то в томатному соусі.. Варіантів дуже багато!

Інгредієнти

Фарш 400 г
Капуста 500 г
Рис 100 г
Цибуля ріпчаста 1 шт
Морква 1 шт
Сметана 150 г
Вода 150 мл
Сіль/перець
Масло рослинне для смаження
Зелень для подачі

ліниві Голубці з капустою і фаршем покроковий рецепт

1. Відварити рис у підсоленій воді до стану аль денте. Нашаткувати капусту, обсмажити на рослинній олії 10-15 хвилин. Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю і моркву, натерту на крупній тертці. До цибулі і моркви додати фарш.
2. Розбити лопаткою і обсмажувати протягом 5-7 хвилин. Додати капусту і рис і воду. Посолити, поперчити. Тушкувати під кришкою на повільному вогні, періодично помішуючи, протягом приблизно 15 минут.
3. Час залежить від вашої капусти. При необхідності можна додати ще трохи води. Додати сметану, перемішати і прогріти ще хвилини 3. Перед подачею посипати зеленню. Можна подати ще сметани!