Як смачно зробити Листковий хінкал на пару дагестанський простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Блюдо, яке можна подавати як самостійно так і в якості гарніру 🔥
Інгредієнти
Для тесту:
✅Борошно – 1 кг
✅Молоко – 250 мл
✅Вода – 250 мл
✅Сіль – 1 ч. л
✅Цукор – 1 ч. л
✅Дріжджі – 10 гр
✅Олію раст. для змазування
✅Для посипання (за бажанням) – Горіхова трава, у мене горіхова приправа
Листковий хінкал на пару дагестанський покроковий рецепт
1. В борошні робимо лунку, додаємо сіль, цукор, дріжджі, додаємо теплу воду і молоко, замішуємо гладке тісто, прибираємо підніматися в тепле місце на час.
2. Тісто ділимо на клубочки, розкочуємо тонко, змащуємо маслом, посипаємо траву і звертаємо в рулет, нарізаємо на порції, викладаємо на яруси мантоварки, залишаємо на 15 минут.
3. Готується хінкал 30 минут.
Відео рецепт 👇