Як зробити Листковий хінкал на пару з горіховою травою на дріжджах дагестанський простий рецепт. Давайте приготуємо з вами таку вкуснотищу, яку з задоволенням їдять і дорослі і діти. Поділюся з вами своїм способом приготування.
Інгредієнти
борошно 1 кг
дріжджі 7 гр
сіль 1 год л
тепла вода
рослинна олія
горіхова трава (якщо є)
Для соусу: сметана, часник, кріп.
Листковий хінкал на пару з горіховою травою на дріжджах покроковий рецепт
1. Попередньо ставимо варитися м’ясо. Змішуємо борошно, сіль, дріжджі, теплу воду і замішуємо м’яке тесто.
2. Залишаємо піднятися, потім ділимо на 3 части.
3. Кожну розкачуємо, змащуємо маслом і посипаємо горіховою травой.
4. Згортаємо в рулет, нарізаємо і викладаємо на яруси мантоварки, змазані рослинним маслом.
5. Накриваємо і залишаємо відпочити. Збираємо яруси на плиті, закриваємо кришкою і залишаємо на 25-30 минут.
6. Подаємо зі сметанним соусом і мясом.
Відео рецепт 👇