Запечені свинячі реберця в соусі духовці у фользі

Як зробити Запечені свинячі реберця в соусі духовці у фользі простий рецепт з салатом Коул-Слоу. Друзі, це найпростіший рецепт ресторанних реберець у вас вдома.

Інгредієнти

•Свинячі реберця – 1 кг
•копчена Паприка – 1 ч. л.
•Сухий часник – 1/2 ч. л.
•Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
•Сіль – 1/2 ч. л.
•Перець – 1/2 ч. л.
•Рослинна олія – 20 мл
•Соус BBQ – 70 р.
•Фісташки – 30 р.

Інгредієнти для салату
на дві порції:
•Капуста біла – 100 р.
•червона Капуста – 100 р.
•Морква – 50 р.
•Сік лимона – 1 ст. л.
•Сметана – 1 ст. л.
•Майонез – 1 ст. л.
•Гірчиця – 1 ч. л.
•Сіль/Перець – за смаком.

(За бажанням можна додати зелені яблука соломкою або ананас дрібним кубиком🚀🧨).

Запечені свинячі реберця в соусі духовці у фользі покроковий рецепт

1. З ребер прибираємо зайву вологу паперовим рушником. Перевертаємо ребра і знімаємо плівку, додамо спеції рослинна олія – гарненько розтираємо спеції. Ребра кладемо на пергамент з фольгою і щільно обмотуємо. Розігріваємо духовку до 130 градусів і залишаємо все нудитися на 3-3.5 часа.

2. Поки ребра нудяться, можна зайнятися приготуванням салату. Приготуємо заправку, для цього змішаємо сметану, майонез, гірчицю і лимонний сік. Наріжемо дрібною соломкою капусту і моркву натремо на тертці, підсолимо, поперчити і гарненько перемешаем.

3. Салат краще потримати в холодильнику годину-дві. Через 3-3.5 години дістаємо наші ребра прибираємо пергамент з фольгою і кладемо на решітку, рясно змастимо ребра соусом BBQ або будь-яким іншим соусом на ваш вкус.

4. Розігріємо духовку до 180 градусів і знову відправимо на 10-15 хвилин у духовку. Дістаємо ребра, посипаємо їх будь-якими горішками і все, бомбезні ребра готовы.
5. Важливо! Якщо ви хочете, щоб м’ясо вийшло як тушонка і кісточки вилазили як по маслу, слід відправити в духовку на 110 градусів на 5 часов.

Відео рецепт 👇