Соковиті свинячі реберця на грилі

3 секрету СОКОВИТИХ СВИНЯЧИХ РЕБЕР 🔥 неодмінно приготуй 🤤 Соковиті свинячі реберця на грилі простий рецепт. Спасибі, Гордона Рамзі за знання, а дивилася рецепт через Яндекс Браузер т. к. там можна подивитися іноземні ролики в перекладі з російської озвученням 👏🏻 Через Браузер можна дивитися в російській озвучці не тільки ролики з англійської, але і з іспанського, італійського, французького і німецького 💥 Потрібно просто зайти в Браузер з мобільного, відкрити відповідне відео, натиснути на екранну кнопку “перевести” і готово!

Інгредієнти

дивіться нижче

Соковиті свинячі реберця на грилі покроковий рецепт

1. Змішайте в ємності свинячі ребра, сіль, перець, СОЄВИЙ СОУС І МЕД 👏🏻 Обсяг визначайте самі, головне щоб кожне свиняче реберце було змазано і могло пропитаться.

2. Дайте ребрышкам мінімум 30 хвилин провести в маринаді. Викладаємо на сітку і готуємо на грилі або в аерогрилі!

3. Духовка, звичайно, має місце бути, але в ній реберця все одно не вийдуть такими крутими! Перевірено 😉 Час приготування в аерогрилі 25-35, в духовці 40-50 😆