Куряче філе з апельсином і паста з гарбузом

Соковите куряче філе з апельсином і розмарином і паста з гарбузом. Я показала вам 3 ідеї швидких і цікавих страв з філе курячої грудки. А в пості детальніше розповім про один з рецептів. Якщо потрібні інші – пишіть, зніму окремо.😊 Матеріал підготовлений спільно з птахофабрикою «Північна» @ao_severnaya. Філе для моїх кулінарних експериментів привезли прямо в день виробництва.🚛 Ви також можете замовити доставку охолодженої курки з онлайн магазину @ao_severnaya за цінами виробника.👌🏻 Про промокоду DASHA до 31.10 буде діяти знижка 10%.

Інгредієнти

МАРИНАД на 700 г філе курячої грудки
цедра 1 апельсина
2 ст. л. соку апельсина
1 ч. л. соку лимона
2 ст. л. масла
1 ч. л. сухого часнику
крупна сіль і мелений перець за смаком
гілочка розмарину

ПАСТА ОРДЗО З ГАРБУЗОМ
6 смужок копченого бекону
1 велика головка ріпчастої цибулі
4 зубчики часнику
гілочка розмарину
300 г пюре гарбуза
цедра 1/2 апельсина
600 г овочевого або курячого бульйону
сіль, чорний перець, кайенский перець
250 г ордзо
за бажанням листова зелень (у мене кейл, можна шпинат)

Куряче філе з апельсином і паста з гарбузом покроковий рецепт

1. МАРИНАД.
Замаринувати філе мінімум на одну годину. Потім посмажити на сильному вогні до золотистої скоринки з двох сторін. В контактному грилі у мене пішло 4 минуты.
2. Розігріти велику сковороду з невеликою кількістю олії. Додати ордзо, трохи посолити. Смажити, часто помішуючи, до золотисто-коричневого кольору. Перекласти на тарілку. У тій же сковороді посмажити нарізані цибулю, часник, бекон і листочки розмарина.
3. Додати пюре гарбуза, цедру, бульйон, сіль і перець. Добре перемішати і довести до кипіння. Додати ордзо, зменшити вогонь до середнього. Готувати 15 хвилин під крышкой.
4. Замішати шпинат або кейл прямо перед подачею. Подавати пасту потрібно відразу, тоді по консистенції вона буде нагадувати різотто. Моя досить сильно загусла під час зйомки. Приємного апетиту!