Листковий пиріг з грушею та сиром з цвіллю

Як зробити пиріг з грушею та сиром з цвіллю рецепт простий в духовці. Був час коли я дуже часто робила цей відкритий пиріг, пригощали друзів, рецепт вдало розійшовся і багатьом він сподобався. Дуже швидкий, як ми любимо, активну час готування 5 хвилин – розкачати тісто, нарізати груші. Чудово підходить до вину 🍷і, звичайно, смачненько з солодким чаєм ☕

Інгредієнти

листкове бездріжджове тісто 1 упаковка (яке рулоном)
груші 2-3 шт.🍐
сир з блакитною цвіллю 50 г🧀
мед 1 ст. л. 🍯
волоські горіхи
(мед і горіхи тут опціонально)

Листковий пиріг з грушею та сиром з цвіллю покроковий рецепт

1. Тісто розморозити, злегка розкачати у формі листа товщиною не менше 1 див. Груші очистити, вирізати серцевину, нарізати тонкими ломтиками.
2. Груші рівномірно розкласти на тісто, посипати зверху шматочками сиру і горіхами. Мед розтопити, полити пирог.
3. Випікати при температурі 200 градусів протягом 25 минут.