Як смачно зробити Листковий суші салат в склянці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Любителям суші присвячується) Ось такий суші салат можна приготувати до святкового столу, впевнена ваші гості оцінять.
Інгредієнти
🎄рис для суші 200 гр.,
🎄вода 300 гр.,
🎄рисовий оцет 40 гр.,
🎄цукор 1,5 ч. л.,
🎄сіль 0,5 ч. л.,
🎄лист норі 2 шт.,
🎄сирний сир 175 гр.,
🎄червона риба 250 гр.,(з/солона)
🎄авокадо 1 шт.,
🎄огірок-1 шт.,
🎄кунжут
🎄соєвий соус
Листковий суші салат в склянці покроковий рецепт
1. Промитий рис заливаємо водою і ставимо варити. Після закипання накриваємо кришкою і варимо на повільному вогні 10-15 хвилин. Потім вимикаємо, накриваємо рушником і залишаємо ще на 10 хвилин. Готуємо заправку для рису. Рисовий оцет, цукор і сіль змішуємо і злегка підігріваємо для розчинення. Заливаємо рис і перемешиваем.
2. Готуємо інші інгредієнти: сирний сир перекладаємо в кондитерський мішок, рибу, авокадо, огірок нарізаємо кубиком. Листи норі дрібно нарізаємо в рис і добре перемешиваем.
3. Збираємо салат в креманки або склянки, у нас обсяг креманок 350 мл. Перший шар-рис, злегка утрамбовуємо, потім сирний сир, шар огірка, червона риба, сир, потім авокадо, знову рис, злегка утрамбовуємо і знову рыбка.
4. Посипаємо кунжутом і прикрашаємо зеленню. Соєвим соусом поливаємо вже безпосередньо перед їжею. Обов’язково спробуйте приготувати, нам смачно, нехай буде смачно і вам!
Відео рецепт 👇