Малинове кремю начинка для торта простий рецепт. Краща універсальна начинка для десертів!
Інгредієнти
На 4 кільця 16 см:
⠀
Шоколад білий 120 гр
Вершки 1 33% 140 гр
Желатин (220бл) 4 гр
Пюре малини 90 гр
Вершки 2 33% 120 гр
Малинове кремю начинка для торта покроковий рецепт
1. Вершки 1 нагріти і розпустити попередньо замочений желатин. Вилити суміш на шоколад і пробити блендером.
2. Додати пюре малини і знову пробити блендером. Акуратно ввести полувзбитые вершки 2, змішати, розлити по формах і заморозить.
3. Начинка виходить ніжна і дуже-дуже смачна! Пюре можна замінити на свій вкусу.
Відео рецепт 👇