Млинці на манці і дріжджах. Пишні м’які і ніби губка вбирають все, у що ви поринете. Манні млинці на дріжджах і манної крупі простий рецепт. Занурюйте їх у медово-масляну суміш, сметану, йогурт або збиті вершки з варенням.
Інгредієнти
Манна крупа – 360 р
Борошно – 25 р
Дріжджі сухі – 6 р
Цукор – 15 г
Вода – 700 г
Розпушувач – 10 г
Оцет яблучний – 10 г
Ванілін
Разом на 100 г:
Білки – 4.4
Жири – 0.5
Вуглеводи – 31
Ккал – 147
Манні млинці на дріжджах і манної крупі покроковий рецепт
1. В манну крупу додати сіль, цукор, ванілін, дріжджі і борошно. Перемішати і влити теплу воду. Пробити заглибним блендером приблизно 5 минут.
2. Накрити тісто плівкою і дати відпочити 15 хвилин в теплі. Всипати розпушувач і влити оцет, добре перемішати венчиком.
3. Смажити на сухій сковороді з одного боку на середньому вогні. Можна згорнути їх у рулетики або скласти стопкой.