Мармуровий гарбузово-шоколадний кекс

Мармуровий гарбузово-шоколадний кекс 🎃 🍫 Детальний процес приготування в історії! Восени мене завжди не відпускає гарбузова випічка. Я її обожнюю! І вам раджу-)) Багато хто думає, що це не смачно і гарбуз сильно відчувається, але це не так. Гарбуз у випічці перетворюється в божественний десерт. А колір, який вона передає випічці ні з чим не зрівняється! Вмовила вас спробувати?)

Інгредієнти

Гарбузове тісто:
Гарбузове пюре 250гр
Борошно 250гр
Цукор 150гр
Масло рослинне 100гр
Яйця 2шт
Розпушувач 10гр
Цедра апельсина
Спеції до смаку (кориця, імбир, мускатний горіх)

Шоколадні тісто:
Яйце 1 шт
Цукор 70гр
Масло рослинне 50гр
Кефір 125гр
Борошно 60гр
Какао 40гр
Сіль

Мармуровий гарбузово-шоколадний кекс покроковий рецепт

1. Гарбузове тісто.
Для пюре гарбуз трохи проварити в каструлі з водою і пробити блендером. Збити яйця до піни, поступово додавати цукор, збити. Додати пюре і масло. Збити. Додати борошно з розпушувачем, збити. Додати цедру і специи.

2. Шоколадні тісто:
Збити яйця до піни, поступово додавати цукор, сіль, збити. Додати масло. Додати кефір, какао, борошно і взбить.
3. Викласти тісто шарами. Випікати в розігрітій до 175С духовці до сухої зубочистки. Полити глазур’ю. Для глазурі 100 г темного шоколаду змішати з 50гр вершкового масла. Розтопити в микроволн.

Відео рецепт 👇