Готуємо дуже смачний «Мармуровий торт»
Інгредієнти
Для бісквіта:
Яйця-3 шт
Цукор-80 Гр
Какао-порошок-30 гр
Розпушувач-1 ч. лож
Борошно-100 гр
Для крему:
Вершки 33% – 200 мл
Цукрова пудра-3 ст. лож
Желатин-10 г
Вода-50 мл
Для глазурі:
Шоколад-50 мл
Вершки-50 мл
Мармуровий торт покроковий рецепт
1. Вершки розігріваємо з шоколадом імпульсами в мікрохвильовці або на паровій бані! Яйця збиваємо з цукром до м’яких піків. Додаємо какао, розпушувач і борошно, все добре перемешиваем.
2. Випікаємо бісквіт 30 хвилин при 175 градусах. Готовність перевіряємо шпажкою. Готовий бісквіт розрізаємо на дві частини, одна повинна бути більше іншої. Далі одну частину подрібнюємо в крошку.
3. Готуємо крем. Для початку взобьем вершки трохи до твердих піків, потім додамо цукрову пудру і ще трохи зіб’ємо. Як все з’єднали, додаємо желатин.
4. Набряклий желатин трохи підігріємо в мікрохвильовці. З’єднуємо крихту з вершками, добре перемешиваем.
5. На дно кладемо цілий бісквіт і зверху вирівнюємо. Кладемо в холодильник на 30 хвилин. Дістаємо поливаємо шоколадною глазур’ю. Діаметр форми 18 см.
Відео рецепт 👇