Як зробити Марокканські млинці 1000 і 1 дірочка рецепт простий.
Інгредієнти
(13 штук)
⠀
✅ крупа манна – 360 р
✅ сіль – 1 ч. л.
✅ цукор – 1 ст. л.
✅ борошно – 1 ст. л.
✅ дріжджі сухі – 1 ч. л.
✅ вода тепла – 700 мл
✅ розпушувач – 15 р
✅ оцет яблучний – 1 ч. л.
Марокканські млинці 1000 і 1 дірочка покроковий рецепт
1. В ємності змішуємо манку, сіль, цукор, борошно, дріжджі і перемішуємо. Заливаємо теплою водою, перемішуємо і пробиваємо блендером 3 хвилини. ⠀ Залишаємо суміш відпочити під рушником 15 хвилин. Додаємо розпушувач і оцет, перемішуємо. ⠀
2. Потім пропускаємо тісто через сито. ⠀ І все. Ці млинці не потрібно перевертати, вони випікаються тільки на одній стороні, така особливість 😉 Тісто добре пропікається. Але якщо вам звичніше обсмажувати з двох сторін, то обсмажуйте🤍 ⠀
3. Сковорода повинна бути сухою. Спочатку розжарте її, а потім зменшіть вогонь трохи вище середнього. У мене 7 з 9. ⠀ Готовий млинець, коли на поверхні візуально немає сирого тіста. Готові млинці викладаємо на рушник до охолодження. ⠀
4. Готовий млинчик змащуємо медом, посипаємо подрібненими волоським горіхом і звертаємо в трубочку 🍯 ⠀ Соус проникає в дірочки і на смак просто ульот 😋
Відео рецепт 👇