Капуста з буряком маринована і оцтом швидкого приготування простий рецепт.
Інгредієнти
▪️1,5 кг капусти
▪️1 середня буряк
▪️1 морквина
🧄1 головка часнику
Для маринаду – на 1,5 літра води:
▪️3 ст. л. солі
▪️6 ст. л. цукру
▪️10 листочків лаврушки
▪️10 горошин перцю
▪️2 ст. л. масла рослинного
▪️120 г оцту 9%
маринована Капуста з буряком і оцтом покроковий рецепт
1. Маринад прокип’ятити 5 хвилин. Капусту нарізаємо великими шматками. Моркву потерти на тертку по-корейськи соломкою. Буряк можна довільно нарізати соломкой.
2. Часник нарізаємо пластинками. Укладаємо шарами в банку і заливаємо гарячим маринадом. Залишити на 2-3 дня.
3. Хоча, перевірено, що вже через добу можна їсти. Готуйте із задоволенням, їжте на здоровье!!!