Ви просили рецепти з зелених помідорів, будь ласка, забирайте. Як зробити Мариновані Фаршировані помідори зелені з морквою і часником рецепт простий на зиму.
Інгредієнти
зелені помідори 3,5 кг
морква середня 4 шт
петрушка і кінза (можна тільки петрушку) хороший пучок
гострий перець 3 стручка (без насіння)
1 чл насіння кропу (я взяла за пару гілочок тархуну)
часник 4 головки
маринаду: 3 літри води, 4 ст л солі 2 ст л цукру, 9 ст л 9% оцту.
Мариновані фаршировані помідори зелені з морквою покроковий рецепт
1. Помідори помити, розрізати з протилежного боку плодоніжки на 4 частини, дрібні можна навпіл, але не до кінця! У блендері подрібнюємо моркву, зелень і часник Начиняємо помідори, щільно утрамбовувавши. Укладаємо в чисті банки Розсіл скипятить і залити помідори і закрити кришками, накрити теплою ковдрою в кілька шарів до остывания.
2. І зберігати в холодному підвалі! Якщо немає підвалу, то ставимо на стерилізацію – на дно каструлі рушник, теплу воду по плічка, як закипить стерилізуємо літрові банки 7-10 хв, 3-х літрові 20 минут.
3. Зберігаємо в темному шафі, термін придатності рару років. Хто не любить оцет, то можна і без нього, але зберігаємо в холодильнику і закриваємо просто капроновою кришкою. Готові на 2й день, зберігаються 2 місяці. Приємного!
Відео рецепт 👇