Мариновані фаршировані сливи на зиму з часником і зеленню

Як зробити Мариновані фаршировані сливи на зиму з часником і зеленню простий рецепт домашній. Вже кілька років мариную сливи. Але жодного разу ще не робила фаршировані. Вирішила спробувати, сподобається – буду повторювати. Якщо хто-то вже так робив, напишіть як, подобається чи ні? Сливи великі, в цьому році злив багато, величезні.

Інгредієнти

сливи
часник
петрушка, кріп і суха м’ята

Пропорції даю на 1 літр води.
200г цукру
50-60 г солі
100мл оцту 9%

Мариновані фаршировані сливи на зиму з часником і зеленню покроковий рецепт

1. Нарізати навпіл сливи, видалити кісточку. Кісточка легко відходить. Наповнити дрібно рубаним часником, дрібно нарізаною петрушкою, кропом і сухою м’ятою. Скласти щільно в банки, залити на 20 хвилин окропом. Потім злити воду в каструлю, попередньо отмерив.
2. Спочатку додати цукор і сіль. Як закипить, додати оцет, знову до закипання і вимкнути. Залити в банки, закрити кришки і у тепле місце під одеяло.
3. Кажуть, смачні вже на 3-й день. Але я почекаю до зими 😊